Írd meg kérdésed!

A válaszadásig kérem szíves türelmed, ugyanis a műhelyben vagyok leginkább!

Tedd fel kérdésedet!

Re:Etz

Kedves Lajos!

Ilyen motorokkal még nem volt szerencsém foglalkozni szervizelés szempontjából, de a berúgó szerkezet hasonló lehet az egyéb berúgó szerkezetekhez is. Okozhatja rozsdásodás, berúgó racsni kopása vagy valamelyik szerkezeti elem elfáradt. Több mint valószínű, cserélni kell a visszahúzó rugót lehetséges, hogy eltört. Rosszabb eset, ha az öntvényről tört le a rugónak a tartófüle. Alkatrész beszerzés számomra ezekhez a típusokhoz ismeretlen, de megpróbálkozunk valamivel.
Javítás nagyjából 1 óra, és kb. 5.000 Ft.
Jelentkezz a telefonszámomon, valamint mindenképp látnom kell első körben a motort a hiba feltárása végett.

Üdvözlettel:
Böröczki Motorszerviz

Teleszkóp szimmering csere

Üdvözöllek! Ereszt a teleszkóp szimmeringem, mennyiből lehetne ezt kicserélni, és hogy elég-e csak az egyiket cserélni, vagy csak párban lehet?

Re:Teleszkóp szimmering csere

Kedves László! A teleszkóp szimmering cseréjét párban javaslom, mert csak az egy oldalon való javítás igaz megoldja a problémádat, de a villaszárakban eltérő olajnak a minősége, mennyisége negatívan befolyásolja a futóművet. A párban való teleszkóp szimmering plusz teleszkóp olaj csere azonos hatásfokkal bír. Munkadíj: /db: 7.500, párban: 13.500 Ft. Alkatrész: szimmering körülbelül 2.500-3.000 Ft mérettől függően, olaj 1l 2.600 kb (10W). Köszönöm érdeklődésedet, bizalommal fordulj hozzám.

Új hozzászólás hozzáadása